Over bedrijfsuitje Roermond

Voordelen Stadsarrangement

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Roermond er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij tijdens uw uitje altijd telefonisch bereikbaar zijn, ook in de avond.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Roermond.

1 boom per reserveringTrees for all

Keurmerk groepsuitjes

Beleef een onvergetelijk teamuitje in Roermond. Of u nu een walking dinner, een Whatsapp moordspel, een moorddiner of een schilderworkshop zoekt, bij teamuitjeroermond.nl vindt u het.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Roermond organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Valkenburg en Venlo. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Roermond

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij verzorgen ook teamuitjes in:

Beek
Brunssum
Gennep
Heerlen
Kerkrade
Landgraaf
Margraten
Nederweert
Peel en Maas
Simpelveld
Sittard-Geleen
Vaals
Moerdijk
Weert
Best
Boxmeer
Boxtel
Cuijk
Deurne
Dongen
Eindhoven
Etten-Leur
Haaren
Helmond
Hilvarenbeek
Oirschot
Oisterwijk
Oss
Sint-Michielsgestel
Someren
Son en Breugel
Uden
Valkenswaard
Veghel
Veldhoven
Vught
Waalre
Venray
Venlo